Закарпатці спиваються

З горілкою жарти кепські, адже алкоголь робить людину розслабленою й неконтрольованою.

От і в ужгородську лікарню доставили днями 55-річного жителя одного з сіл поблизу обласного центру. Лікарі діагностували в потерпілого проникаюче поранення грудей. Про травмованого чоловіка повідомили в міліцію. Як з’ясували правоохоронці, селянин хильнув зайвого, випасаючи худобу на пасовищі в рідному селі, не втримався на ногах і впав на зрубане гілля куща ліщини.

Постраждав через горілку й 39-річний житель Тячева. В стані коми чоловіка доставили в районну лікарню, про що лікарі повідомили в міліцію. Як довідалися правоохоронці від дружини травмованого чоловіка, той напередодні упав, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, й ударився головою об гравійне покриття дороги. Спершу травмований чоловік відмовився від надання йому медичної допомоги, гадаючи, що все якось само минеться. А коли йому стало вдома геть зле, довелося везти в реанімацію…

В Берегівську лікарню «швидка» доставила в стані коми 40-річного жителя міста, який, до всього, ще й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Про пацієнта лікарі повідомили в райвідділ міліції й до лікарні прибула слідчо-оперативна група. Як з’ясували правоохоронці, потерпілий вирішив переплисти місцевий затоплений піщаний кар’єр, але не розрахував сил і пішов на дно… Інший відпочиваючий, що був свідком цього, витягнув чоловіка з води, надав йому першу медичну й викликав «швидку».

zak-umvs.gov.ua