В Ужгород завітає Юрій Костенко

У понеділок, 3 вересня 2012 року, обласний центр Закарпаття відвідає Народний депутат України, ідейний спів-лідер політичної партії «Наша Україна» – Юрій Костенко.

Під час свого робочого візиту Юрій Костенко планує:
 
2 вересня (неділя) о 12:00 виступити на обласному радіо проводового мовлення.
 
О 13:00 зустрітись з активом УНП та керівниками штабів союзу патріотичних сил «Наша Україна», здійснивши запис відео-виступів на Закарпатському  ОДТРК (Тиса-1);
 
3 вересня (понеділок) о 10:00 в прес-клубі «Закарпаття» (вул. Другетів, 60) відбудеться прес-конференція, на якій спів-лідер «Нашої України» розповість про програму та представить Закарпатську команду об’єднання «Наша Україна».
 
Із того, що пропонується виборцю, українських альтернатив, крім об`єднання «Нашої України», УНП та КУНу, немає», – переконаний Юрій Костенко. За його словами, «для правої команди, учасники якої стояли у витоків державності, «найвищою цінністю є Україна, її суверенітет, її мова, її національні інтереси».
 
Він готовий довести, що «в умовах агресивного розмивання національної ідентичності, ми діємо, усвідомлюючи власну відповідальність за долю української нації та держави».

Джерело:  Прес-служба УНП