Міліція Закарпаття буде вчитися на курсах службової підготовки

Нелегкий труд правоохоронця вимагає постійного оновлення багажу набутих теоретичних і практичних знань. Для цього в системі органів внутрішніх справ і діють курси службової підготовки. Новий навчальний рік урочисто відкрили в УМВС.

Після виконання Державного гімну України з напутнім словом до присутніх звернувся начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Віктор Русин. Він привітав усіх з початком нового навчального року і побажав витримки, наснаги, а також успішного засвоєння матеріалів, які виноситимуться на заняття.

Очільник закарпатської міліції наголосив на важливості вдосконалення правоохоронцями професійних знань та навичок. З цією метою працівники обласного апарату виїжджатимуть у міськрайоргани та підрозділи міліції, аби надавати колегам практичну допомогу. А для цього самі вони повинні бути взірцем для інших, мати широкі фахові знання.

Також Віктор Павлович наголосив на безухильному дотриманні працівниками міліції вимог чинного законодавства, захисті прав і свобод громадян.

Окрім теоретичних занять, з правоохоронцями проводитимуться й практичні заняття з фізичної та вогневої підготовки.

Навчальний рік у системі службової підготовки розпочався також в усіх міськрайорганах УМВС області.

zak-umvs.gov.ua