Василь Ковач взяв участь у відкритті спортивного майданчика у Невицькому

У неділю, 2 вересня, у селі Невицьке на Ужгородщині відкрили спортивний об’єкт – майданчик зі штучним покриттям для гри у футбол.

У рамках державної програми поле стало 13-им у районі і 42 в області. На подію чекали з нетерпінням: футбольні традиції у Невицькому сильні, адже колись місцева команда була флагманом у районі.

І сьогодні «Невицький замок» – таку назву носить місцева команда – об’єднав 50 невиччан: 25 до 18 років і 25 – 18 років і старші. Найбільше раділи майданчику наймолодші гравці команди, які й зіграли під час урочистого турніру на новенькому полі. Привітати жителів Невицького з подією прийшли й поважні гості, зокрема заступник голови Закарпатської ОДА Іван Качур та депутат обласної ради Василь Ковач.

Дуже важливо сьогодні залучати дітей до систематичних занять спортом, каже Василь Ковач. Адже дані статистики невтішні – у дуже юному віці молодь уже знайома з алкоголем та тютюном, а того гірше – вже спробувала й наркотики. Тому потрібно робити все, щоб здоровий спосіб життя став нормою життя, щоб дозвілля було змістовним. І запроваджена державою така програма є надзвичайно потрібною, тому дуже важливо, щоб вона і надалі втілювалася в життя.

Того ж дня Василь Ілліч завітав на ще одну подію. В Ужгороді у мікрорайоні на вулиці Лавріщева діти весело та гамірно проводжали літо. «Прощай, літо!» – таку назву має свято, яке проводиться вже 5 рік поспіль з ініціативи депутата міської ради Станіслава Пономарьова. Цього року до організації та проведення заходу долучився і Василь Ковач.

Розваги на свіжому повітрі тривали не одну годину. Малечу розважали аніматори, веселий клоун та величезний ляльковий ведмідь. Дітлахи із задоволенням брали участь у різноманітних конкурсах та іграх, за перемогу ж отримували солодкі призи та корисні подарунки.

zakarpatpost.net