У Солотвині презентували радіохвилю “Слатіна ФМ”

Другого вересня у соляній столиці краю – Солотвині презентували однойменну радіохвилю «Слатіна ФМ». На жителів селища та гостей, котрі відпочивають на солоних озерах, чекав святковий концерт, караоке-шоу та розіграш цінних призів. Жителі Тячівського та Рахівського районів відкривають новий сезон разом з радіохвилею «Слатіна ФМ».

Шанувальників станції вже достатньо. Цього разу вони зібрались у Солотвині, щоб взяти участь в презентації нового сезону радіохвилі. Стара-нова радіохвиля повернулась в ефір в оновленому форматі. Зараз аудиторія має можливість слухати улюблену музику, вітати рідних та друзів, а що головне – отримувати оперативну інформацію про все, що трапилось у краї. Відтепер для слухачів ще більше ранкового драйву, інтерактивних розіграшів, а також замовлень улюблених композицій.

Для солотвинців та гостей, які в цей час відпочивали на солоних озерах, організатори свята підготували розважальну програму, яку оцінили одразу.

Спочатку організатори влаштували карооке-шоу «Хочеш співай!».Охочих поспівати і позмагатися в конкурсі було багато, це доводить, що в Солотвині живуть співучі люди. Ніхто не залишився поза увагою: кожен учасник отримав цінні подарунки, а призери ще й чесно зароблені гроші. Переможець виконав пісню на біс. Далі вже на сцені провели конкурс талантів для наймолодших учасників свята, які читали вірші, танцювали та співали. Переможець конкурсу отримав цінний подарунок і теж заспівав для публіки на біс. Не обійшлося й без танцювального конкурсу. Справжньою несподіванкою для всіх став виступ визнаної української співачки Надії Копчі. Виконавиця була вражена щирим прийомом і святковою атмосферою.

На цьому свято не закінчилось. Музика лунала й далі, а присутні на святі танцювали, що було сил. За їх словами, таку презентацію вони точно не забудуть і обов’язково слухатимуть радіохвилю 105 і «Слатіна ФМ».

 М-студіо