В Іршаві відбулися спортивні змагання серед школярів

Щорічно в другу суботу вересня, згідно Указу Президента України від 29 червня 1994 року № 340/94, в нашій державі відзначається День фізичної культури і спорту. З цієї нагоди, сьогодні, на території Іршавської дитячо-юнацької спортивної школи пройшли спортивні змагання. Найкращі вихованці різних шкіл нашого району зібралися, щоб показати свої результати в бігу на 100 метрів, киданні гранати, підтягуванні на перекладині та кросі.

Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Іршавської райдержадміністрації Андрій Данканич урочисто привітав всіх присутніх спартакіади – спортсменів та працівників фізичної культури, побажав міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги та перемог.

Перед початком змагань за особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в області та з нагоди Дня фізичної культури і спорту в Україні були вручені подяки облдержадміністрації Івану Пензенику, Івану Волошиновському, Юрію Світлику, Ільгару Кулієву, Сергію Лупаку та Михайлу Булезі.

Ветеранам спорту нашого району – важкоатлетам Юрію Бабичу та Андрію Савці, від імені Іршавської райдержадміністрації було вручено пам’ятні знаки та подяки за багаторічну, сумлінну працю й особисті заслуги в галузі фізичної культури. Найкращі працівники фізичного виховання  з кращих також отримали грамоти.

Після змагань учасників спартакіади були підведені підсумки, результати яких виявились досить непоганими. Добре проявили себе учні шкіл Загаття, Ільниці, Дубрівки, Броньки, Осою та м. Іршави.

Із переможців буде сформована команда, яка захищатиме честь Іршавського району на обласних спортивних змаганнях допризовної молоді.

Джерело:  Іршавська районна державна адміністрація