Японці на Закарпатті

З інвестиційними можливостями Закарпаття знайомилися студенти і викладачі Токійського університету

Здійснюючи турне по ряду європейських країн, група викладачів і студентів Токійського університету (Японія) на чолі з професором економіки Фуджіо Мітсуока минулої п’ятниці відвідали Ужгород. Їх цікавили умови розвитку підприємництва і зокрема самопочуття інвесторів у краї, який безпосередньо межує з регіонами країн Європейського Союзу.
Гості з країни ранішнього Сонця побували в обласній раді, де мали зустріч з спеціалістами виконавчого апарату та управлінь ОДА.
З розвитком інвестиційної діяльності у різних галузях економіки, правовими аспектами захисту іноземних інвестицій, станом міжрегіональної та транскордонної співпраці їх ознайомили начальник управління інвестиційної діяльності та зовнішньоекономічних зв’язків Василь Цап, радник голови обласної ради Іван Діус, заступник директора Закарпатського інвестиційного агентства Наталія Феєр.
Японські гості також мали зустріч зі студентами та викладачами економічного факультету УжНУ, побували на підприємстві ТОВ «Ядзакі Україна», яке є найбільшою прямою інвестицією японського капіталу в Україні.

Прес-служба обласної ради