Закарпатці палко підтримували Віталія Кличка в Москві

Вся Україна і весь світ спостерігав за боєм «Віталій Кличко – Мануель Чарр», що відбувся 8 вересня у Москві.     
Особливий інтерес цей поєдинок викликав не тільки через прихильність людей до українця, чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC, а і через його заяву про повне зосередження ним після цього бою на політичній діяльності. Після впевненої перемоги, Віталій Кличко вже повернувся в Україну і відкладає спортивні справи. Всі сили і зосередження він вирішив направити на передвиборчу боротьбу.

Не оминули можливості долучитися до всієї України і підтримати Віталія Кличка у його двобої з Мануелем Чарром і закарпатські вболівальники.

8 вересня понад 20 фан-зон в усіх районах області були вщент заповнені прихильниками Кличка. Під час свого фінального бою він не міг не відчути надзвичайну підтримку глядачів та прихильників Великого Боксу. Серед глядачів у Воловці була навіть прихильниця, що того дня вийшла заміж. У фан-зоні вона з’явилась у весільній сукні. Справжній чемпіон і професіонал – так говорили про Віталія закарпатці ще до початку бою, навіть не сумніваючись у його перемозі. Таким його вважатимуть і надалі.

«Із Росії я привезу перемогу Віталія», – обіцяла перед від’їздом в Москву ужгородська журналістка Габріелла Руденко. Вона – одна з трьох переможниць акції, організованої фан-клубом братів Кличків. Квитки на бій в Ужгороді розігрувались серед учасників спільноти прихильників чемпіона.

Окремо, із Закарпаття на бій у Москву поїхала ще одна делегація. Більшість з них – прихильники Віталія Кличка не тільки як спортсмена, але і як політика.

«Нам дуже хотілося, щоб цей бій відбувся не у Москві, а в Україні. Тоді, повірте, і закарпатська делегація була б набагато більшою. Шкода, що місцеві чиновники зробили все можливе, щоб цього не відбулося. Пишаюся черговою перемогою Віталія і вірю, що наступним його здобутком стане результат на виборах наприкінці жовтня. Зі свого боку ми, його команда, зробимо для цього все можливе», – зазначив почесний учасник фан-клубу братів Кличків, голова організації «УДАР Віталія Кличка» на Закарпатті Валерій Пацкан.

Сам чемпіон на прес-конференції після бою заявив:

«Природу не обдуриш, і, я думаю, найближчим часом доведеться вішати рукавички на цвях. Розумію, що багато любителів боксу будуть засмучені, але від цього нікуди не подінешся. Потрібно давати дорогу молодим. Коли я прийму таке рішення, я обов’язково повідомлю про це окремо», – сказав чемпіон.

 Джерело:  Прес-служба Закарпатського осередку партії УДАР