В квартирі ужгородця виявили нарколабораторію

Маючи відповідну оперативну інформацію, працівники міліцейського відділу по боротьбі з наркотиками навідалися пізно ввечері в одне з помешкань в Ужгороді. В квартирі, окрім 37-річного господаря, перебував і 33-річний гість, житель міста. Обстеживши помешкання, міліціонери з’ясували, що тут готувалися наркотики.

З місця події вилучено три десятки використаних шприців із залишками наркотичної речовини, скляну колбу з якоюсь темною речовиною, а також інгредієнти для виготовлення наркотиків. Затримані зізналися, що виготовляли тут наркотики для власного споживання.

30-річний житель Хуста вирощував у себе вдома коноплі. Коли в його оселю навідалися правоохоронці, то виявили на городі дві наркотичні рослини, а в підвальному приміщенні знайшли вісім грамів марихуани, яку власник оселі курив через «бульбулятор».

Навідалися міліціонери з обшуком і в оселю 34-річного жителя Мукачівщини, де знайшли й вилучили психотропну речовину метамфетамін вагою 20 грамів.

А на вулиці Ужгорода правоохоронці зупинили вечірньої пори для перевірки 40-річного місцевого чоловіка, в кишені штанів якого знайшли та вилучили два поліетиленові пакети з шістьма грамами марихуани. Усіх фігурантів цих справ притягають до кримінальної відповідальності, – повідомили  в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.