Газета “Неділя” та довідник “Туристичне Закарпаття” були представлені на “Тур’євроцентр-Закарпаття”

В обласному центрі Закарпаття проходить виставка-ярмарка “Тур’євроцентр-Закарпаття 2012”. Свої видання, зокрема газети “Неділя”, “Закарпатські оголошення”, “Впливові люди” та каталог-довідник “Туристичне Закарпаття” презентував учасникам та гостям ярмарки Видавничий Дім Тимошенка.
14 вересня, в Ужгороді, біля Закарпатського облмуздрамтеатру зібралося багато ужгородців та гостей міста. І це не дарма. Адже відбулося урочисте відкриття XI Міжнародної виставки-ярмарку “Тур’євроцентр-Закарпаття 2012”.

Виставку-ярмарку, урочисто відкрили голова облдержадміністрації Олександр Ледида, заступник губернатора області Володимир Приходько та міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов.

Також на святковому відкритті свята були присутні численні гості Ужгорода.

 

 

 

 

 

 

 

Зазначу, що на виставці окрім районів Закарпаття, представлені 11 областей України, а також учасники з Словаччини, Хорватії, Росії та Угорщини. Взагалі, у “Тур’євроцентр-Закарпаття 2012” беруть участь більше 150 – вітчизняних та іноземних виробників.

Покуштувати цілющу мінеральну воду, гірський мед, закарпатське вино, ознайомитись з роботою рекреаційних та готельних комплексів, або ж обрати туристичний маршрут по нашому краю можна саме на «Тур’євроцентрі».

Тетяна  Горянка

zakarpatpost.net