Прокурор міста Ужгород «кришує» депутата від ЄЦ Волошина?

Продовжується розслідування правоохоронних органів стосовно сумнівної «оборудки» по продажу готельно-ресторанного комплексу Корона в Ужгороді.

Під час вивчення цієї ситуації кажуть, що зясувалося чимало цікавих моментів. Зокрема про те, що не вийшла газета з оголошенням про конкурс та сам конкурс був проведений лище з одним учасником, писали всі провідні видання. Разом з тим, стало відомо, що секретарем комісії по «прихватизації» Корони був депутат-єцівець І.Волошин, відомий в місті своїми чисельними «оборудками» з нерухомістю та кредитними ресурсами.

Цей депутат-підприємець завинив 500 000 гривень боргу такому собі громадянину Захарченку А., який є директором фірми Проектготельконсалтинг, яка і виграла конкурс по придбанню Корони. Напевно говорити про щасливий збіг обставин немає сенсу – скоріше за все йдеться про масштабну корупційну схему при якій боржник, використовуючи депутатський мандат, розрахувався зі своїм кредитором майном громади.

Кажуть, що оборудкою зацікавився Київ. Відчувши реальність покарання, горе-депутат звернувся до свого давнього «партнера» — прокурора Ужгорода. Останній навіть вийшов з відпустки і намагається всіма силами врятувати товариша.

Принаймні про це свідчать добре обізнані джерела, а також той факт, що сам Волошин останнім часом практично не виходить з прокуратури, ведучи активні переговори. Цікаво, а що не все це скаже керівництво Генпрокуратури?

ord-ua.com