Колишня Нестора Шуфрича планує народити ще раз

“Міс Ужгород – 91” та екс-дружина політика Нестора Шуфрича Наталія Ворона поділилась власними секретами гарного вигляду.

Колишня модель після розлучення з Шуфричем зустрічалася з футболістом Кахою Каладзе та репером Ларсоном. Та все ж Наталка зізнається, що має в житті дві найбільші любові — Нестора Шуфрича-старшого та Нестора Шуфрича-молодшого. Нині красуня добродійниця і точно знає, як незважаючи на стреси бути вродливою.

“В мені не було якогось відчуженого стану коли-небудь. Моє велике щастя, що я не страждаю негативізмом. Буває буря емоцій, бувають зриви”, – розповіла жінка в ефірі програми “ТСН.Особливе”.

Долати емоції вона вчилася довго і тяжко.

“Найнеприємніше і найбільш, напевно, важке і для мене, і для будь-якої жінки – це фізичний або моральний пресинг”, – підкреслила вона.

Хто саме її пресингував Наталя не зізнається. Каже, що образ довго не тримає і про погане не згадує. Про колишнього чоловіка Нестора Шуфрича говорить з особливою теплотою і ніжністю.

“Я б перестала саму себе поважати, якби я сказала дуже погано про людину, яку я любила. Я теж не вірю в те, що любов закінчується в один день. Він дуже багато чого мене навчив, дуже багато мені дав і на дуже багато чого відкрив мені очі”, – зазначила Ворона.

Жінка впевнена, що і Шуфрич згадує про неї незлим словом.

“Нічого поганого на мою адресу він сказати не може, бо цього поганого немає і бути не могло. Люди, одного разу маючи стосунки і не просто стосунки, а сім’ю, любов, заради сина і дітей вони не можуть бути ворогами”, – підкреслила Наталія.
Сьогодні вони друзі і часто бачаться. На запитання, чи не хотіла б вона ще раз увійти в одну й ту саму річку, відповідає філософськи: “Why not? Річка велика, широка, десь мілководдя, десь глибоко”.

Другу найбільшу любов Наталії теж звуть Нестором Шуфричем. Ворона пишається і сином, і собою як мамою.

“Найбільше досягнення моє людське – це те, що я можу впевнено сказати, що я мама”, – поділилася вона.

Чому розлучившись із чоловіком 14 років тому Наталя так і не знайшла йому заміни, вона сама не зізнається. Але запевняє, що все ще попереду: і новий шлюб, і нові діти.

“Я ще готова до того, щоб бути мамою, я вважаю, що такий момент обов’язково буде”, – зазначила вона.

gazeta.ua