Біля ужгородських клубів “штовхають” наркотики

Вечірньої пори біля одного з ужгородських розважальних закладів відбулася наркооборудка: 23-річний житель міста продав 27-річному за 500 гривень один грам наркотика метамфетамін.

Однак вирученим грошам наркоділок радів недовго, позаяк був затриманий на гарячому працівниками міліцейського відділу по боротьбі з наркотиками спільно з бійцями спецпідрозділу «Беркут». Під час обшуку в продавця знайшли ще один грам метамфетаміну. Обох фігурантів справи притягають до кримінальної відповідальності.

А біля нічного клубу Ужгорода міліціонери затримали близько опівночі 18-річного ужгородця. Під час огляду в затриманого знайшли й вилучили два паперові згортки з марихуаною вагою 5 грамів, яку молодик ховав у трусах… Слідство повинно з’ясувати, придбав він її для себе, чи приніс на дискотеку з метою збуту відпочиваючим.

Наркотик вилучено, за даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи. А в квартирі 40-річного ужгородця правоохоронці виявили й вилучили чотири шприци й дві колби із залишками наркотика кодеїн об’ємом близько чотирьох мілілітрів. На власника помешкання очікує кримінальна відповідальність.

 Джерело:  УМВС України в Закарпатській області