Закарпатські податківці зустрілися зі студентами

Замість класичної лекції у своєму навчальному закладі студенти коледжу Закарпатського державного університету – майбутні бухгалтери та фінансисти в рамках «Дня відкритих дверей» з перших вуст почули про сьогодення податкової служби.Інтерактивну лекцію та практичне заняття організували фахівці Державної податкової служби у Закарпатській області  та територіальне відділення Асоціації платників податків України.

Про податкову службу України та краю розповів голова ДПС у Закарпатській області Василь Іванчо. Головний податківець краю ознайомив студентів з структурою, функціями та роллю податкової служби у наповненні державного та місцевого бюджетів. Василь Васильович підкреслив, що за останній період у податковій службі України започатковано реформи та перехід до сучасних інноваційних методів роботи.

На шляху перетворення податкової служби з фіскального органу у сервісну службу в цьому році в Закарпатті відкрито 10 Центрів обслуговування платників податків, де платники в якісно нових умовах можуть здати звітність, отримати податкову консультацію чи довідку.

З комплексом послуг, які надають центри обслуговування платників податків, студентів ознайомила начальник відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Закарпатській області Єва Мойшевич.

Про нововведення у податковій системі майбутні бухгалтери і фінансисти дізналися від голови правління РВ АППУ Марти Волощук.
Студенти мали змогу безпосередньо у Центрі обслуговування платників податків при ДПІ у м.Ужгороді ознайомитися з його повсякденною роботою, та переконатися у тому, що в центрі створено всі умови для платників податків.

Джерело:  Відділ взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПС у Закарпатській області