Павшинці відзначали свій день живою музикою, бограчем та феєрверком

16 вересня у селі Павшино, що на Мукачівщині, відзначали день села. На сільському стадіоні була облаштована сцена з живою музикою, кухарі не встигали варити бограч, який відразу розходився. До речі, за куховарством того дня були помічені особисто сільський голова Петро Пумпаш та депутат Мукачівської міської ради Володимир Кунак.

На свято завітало немало почесних гостей, серед них – голови сусідніх сільрад, представники районної влади, підприємці. Побував на Дні села у Павшині і кандидат у народні депутати України по округу №69 В’ячеслав Шутко.

Виступаючи перед численними гостями, В’ячеслав Ласлович виголосив: «Найперше, від імені мукачівців щиро вітаю мешканців Павшина з цим святом. Хочу побажати, щоб кожен день у вашому житті приносив тільки гарні новини, а негаразди назавжди залишилися у минулому. Щоб у кожній родині був достаток, щоб ваші діточки росли здоровими та щасливими усім на радість. А наше завдання, завдання влади – створити такі умови, за яких настане політична стабільність і добробут у ваших сім’ях».

Гуляння традиційно продовжувалися до пізньої ночі. Під живу музику танцювали і діти, і молодь, і дорослі. У вечірнє небо знявся святковий феєрверк, до організації якого долучився В’ячеслав Шутко.

zakarpatpost.net