Мешканці Нового Давидкова здивовані, що хтось цікавиться їх проблемами

Село Нове Давидково знаходиться у стороні від доріг районного чи обласного значення, тому його можна було би вважати гарним місцем для проживання – тихим та спокійним. Але є у цьому й один значний мінус – сюди не так часто заїжджають представники влади, а депутатів Верховної Ради тут бачать тільки тоді, коли вони приїжджають за себе агітувати, ще будучи кандидатами. «У інших селах, – кажуть мешканці Нового Давидкова, – якщо громада чимось незадоволена, то може перекрити дорогу. А у нас нема кому перекривати, бо ніхто до нас не їздить».
А розповісти селянам є про що. У цьому переконався кандидат у народні депутати України по округу №69 В’ячеслав Шутко, який побував у Новому, а потім і Старому Давидкові з ознайомчою поїздкою.
Клуб, у якому він виступав, навіть не зразу упізнав. «Колись це був один з найкращих клубів у районі, – поділився спогадами В’ячеслав Ласлович, – я часто сюди приїжджав, саме тут зустрів своє перше кохання». Те, що він побачив, вразило його – стеля обвалюється, підлога на сцені зіпсована. Дізнавшись, що сільрада вже підготувала проектну документацію, пообіцяв пролобіювати виділення коштів на ремонт.
Проїхавшись селом, побачив стан сільських доріг. Частину з них свого часу допоміг відремонтувати депутат облради Василь Іванчо, частину – селяни роблять своїми силами, збираючи гроші усією громадою.
У незадовільному стані сільський дошкільний заклад. В’ячеслав Ласлович висловив думку,  що легше буде його побудувати заново.
У Старому Давидкові ситуація набагато краща, особливо з дорогами. На відміну від зустрічі у Новому Давидкові, де В’ячеславу Ласловичу розповіли про конкретні проблеми села, тут селян більше турбували загальнополітичні питання. Один з виступаючих зізнався чесно: «Я збираюся голосувати за іншого кандидата, опозиційного. Але якщо ви справді зробите щось для села, я готовий змінити свою точку зору». В’ячеслав Шутко підсумував: «Я ніколи не обіцяю того, що не можу виконати. Але ми обов’язково ще раз зустрінемося перед виборами, і я вам особисто розповім, що мені вдалося зробити для Старого Давидкова».