На Закарпатті громадські організації моніторитимуть роботу центрів обслуговування платників податків

Таке рішення прийняли під час сьогоднішнього засідання члени Громадської ради при ДПС у Закарпатській області.Голова ДПС у Закарпатській області Василь Іванчо проінформував представників громадських організацій про те, що в області на сьогодні вже відкрито 10 центрів обслуговування платників податків при податкових інспекціях. Ці центри надають усі послуги, які необхідні платникам податків – від надання індивідуальних консультацій і прийому звітності до видачі довідок чи звірки платежів. Режим роботи центрів з подовженим робочим днем  і без обідньої перерви дозволяє уникнути черг і створити зручні умови для відвідувачів.

«Разом з тим, нам важливо знати думку і платників податків, і громадських організацій, які захищають інтереси підприємців, щодо рівня обслуговування в цих центрах не лише відразу після відкриття, а й надалі», – підкреслив головний податківець краю і запропонував членам Громадської ради оцінити роботу центрів.

На засіданні Громадської ради розглядалися та обговорювалися питання, пов’язані з відшкодуванням ПДВ, змінами до податкового законодавства, а також останні  законодавчі ініціативи щодо реформування податкової системи, – повідомили  у відділі взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Закарпатській області.