16-річна закарпатка втекла народжувати у поле

Пізно ввечері в Свалявський райвідділ міліції надійшло тривожне повідомлення з с.Неліпино цього району. Жителька села, що проживає на околиці біля поля, почула надворі якісь нелюдські крики, про що й повідомила в міліцію. Невдовзі в село прибули два міліціонери: дільничний Юрій Бедьо та оперуповноважений карного розшуку Павло Гебеш.

В полі біля залізничної колії вони виявили закривавлену молоду жінку. Як з’ясувалося, в неї щойно завершилися пологи й народилася дитинка. Позаяк породіллі терміново була потрібна медична допомога, міліціонери викликали в село «швидку», котра доставила молоду маму в Свалявську ЦРЛ. Але, на превеликий жаль, новонароджене немовля в лікарні невдовзі померло…

Як з’ясувалося, мати дитини—16-річна жителька Мукачева. Не виключено, що мукачівка поїхала народжувати так далеко від своєї домівки, бажаючи позбутися небажаної дитини. При собі вона мала ножиці, шматок марлі, сама перерізала й перев’язала пуповину. На момент приїзду міліції дитинка була ще жива. Причина смерті немовляти та особа юної породіллі тепер встановлюються. Про це  повідомили в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.