Ветеранські організації Мукачівщини зустрілися з В’ячеславом Шутком

Керівники сільських організацій Мукачівської районної ради ветеранів України провели зустріч з кандидатом у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69 В’ячеславом Шутком.

Як повідомив керівник організації Іван Качур, їх рада об’єднує 23 тисячі ветеранів, і є найбільшою організацією у області.

В’ячеслав Ласлович висловив думку, що, незважаючи на підняття сьогоднішньою владою пенсій, все одно цього не вистачає. «Як економіст, я йду до Верховної Ради, щоб докорінно змінити ситуацію, – прокоментував політик. – Цілком є реальним за 2 роки збільшити пенсії ще удвічі, мінімальна пенсія повинна становити 2000 гривень. Головна проблема, щоб зі збільшенням пенсій не зменшилась купівельна спроможність грошей. Над цим я і буду працювати у комітетах Верховної Ради разом з нашою командою».

 

 

 

 

 

 

Справедливо обурені ветерани тим, що у руках кількох олігархів, за підрахунками ЗМІ, знаходяться три річні бюджети України. В’ячеслав Шутко прокоментував: «Якщо б усі громадяни справно платили податки, у державному бюджеті було б достатньо коштів і на достойні пенсії, і на зарплати освітянам, медикам, держслужбовцям. Я справно сплачую всі податки. Але виходить дуже дивно: за поданими деклараціями я – найбагатший серед кандидатів по виборчому округу №69. Якби громадяни не приховували свої доходи, нам би не треба було виборювати краще життя. Ми не повинні отримувати подачки від олігархів – держава повинна нас забезпечувати за рахунок чесно сплачених податків».

zakarpatpost.net