В Ужгороді пройде спортивний фестиваль

Спортивний фестиваль “Ужгородська Десятка” відбудеться 29 вересня 2012 року, на площі Театральній в м. Ужгород.Для реєстрації, оргкомітет рекомендує збиратися вже з 8:00.

Урочисте відкриття фестивалю і старт змагань  о 10:00.

В рамках фестивалю:

Легкоатлетичний пробіг на дистанції 10, 6 та 2 км, відповідно до вікової групи учасників, з грошовою винагородою за призові місця;
Дитячі змагання та розваги
Лотерея серед усіх учасників пробігу
Показові спортивні виступи та майстеркласи
Культурно розважальна програма
Проведення змагань для людей з обмеженими фізичними можливостями
Смачна їжа

Траса:  Пішохідний міст – площа Театральна – вул. Корзо – наб. Незалежності – Транспортний міст – Київська наб. – Пішохідний міст.

Відповідно до дистанції – 5, 3 та 1-не коло.

Бажаний внесок для участі: 60 грн. (Взамін учасники отримують футболку, номерний знак, питну воду та ін., люди які не мають можливості сплатити вступний внесок можуть реєструватися безкоштовно)

Мета фестивалю: пропаганда здорового способу життя; залучення населення, особливо молоді до заняття спортом; стати вагомою подією на мапі спортивного та подієвого туризму.

Специфіка Ужгородської Десятки – 2012 : 29-30 вересня  пройдуть святкування до дня міста Ужгород.

Організатори запрошують як спортсменів так і любителів, тобто всіх охочих підтримати фестиваль спорту і здоров`я. Також запрошуються спортивні гуртки та творчі митці для участі у культурно-розважальній програмі.

Нагадаємо, що  подія має статус міжнародної завдяки бігунам з Угорщини у 2009 році та команді зі Словаччини у 2010 році. Ужгородська десятка – 2011 не відбулася  за певних причин. Подія вже є традиційною для м. Ужгород і занесена до календарю офіційних змагань міста та Області.

 Джерело:  Турінформ Закарпаття