У Чорному Потоку на Іршавщині куштували партизанську кашу

З нагоди 71-ї річниці партизанського руху на Закарпатті у селі Чорний Потік, що на Іршавщині, пройшло урочисте святкування.

На зібрання біля обеліску в центрі села прибули сільський голова Євген Манайло, голова Іршавської РДА Василь Ковбаско, голова районної ради Станіслав Сухан, кандидат у народні депутати по виборчому округу №69 В’ячеслав Шутко, а також численні гості, голови ветеранських організацій, народні творчі колективи, актив села.

Після покладання квітів і Гірлянди Слави та громадської панахиди за воїнами, що загинули в боротьбі проти фашизму, гості мали змогу відвідати народний історико-краєзнавчий музей та персональну виставку робіт образотворчого мистецтва художниці Лариси Щоки.

 

 

 

 

 

 

Далі свято перенеслося у сільський парк, до партизанської землянки. Там працювала солдатська кухня, почесні гості скуштували партизанської каші та почастувалися «фронтовими 100 грамами».

В’ячеслав Ласлович подякував мешканцям Чорного Потоку за гостинність та величезний вклад у збереження пам’яті про славні сторінки історії нашого краю.

zakarpatpost.net