На Закарпатті жінка повісилася на дереві біля сільської церкви

У селі Мокра Перечинського району Закарпаття знайшли повішеною 56-річну Марію Шикулу. Жінка висіла на дереві біля сільської церкви.

Селяни розповіли, що Марія була дуже активною, комунікабельною. Постійно брала участь в різних заходах, що відбувалися в селі. З чоловіком жили у злагоді, мали двох синів.

“З тієї хати ніколи сварки не було чути, – розповіла фельдшер Мокрої Магдалина Іванівна. – Старший син Марії живе в Ужгороді, молодший – тепер у армії. До 1 вересня Марія працювала прибиральницею в школі. Перед початком занять – звільнилася. Каже, я втомилася працювати, хочу для себе пожити. Останнім часом я помічала, що вона дуже поспішає все робити, ніби поспішає жити”.

В день смерті Марія Шикула поралася на господарстві. По обіді приготувала вечерю, взяла ніж і вийшла з двору.

“Біля шостої години бабуся, яка жила з ними, заметушилася, що Марії довго немає вдома. Каже, напевно пішла різати яблука корові, бо йшла з ножем в руках. Чоловік погукав по дворі, а тоді пішов до сусідів. Марії там не було. Коли вертався додому, побачив, що біля церкви хтось стоїть. Підійшов туди, а Марія висить на горіхові. Вона певно вилізла на дерево, прив’язала мотузку на шию і стрибнула звідти, бо стояла на колінах. Була вже мертвою. Ніхто навіть не підозрює, чому вона так вчинила”, – сказала фельдшер.

gazeta.ua