В’ячеслав Шутко: «Не обирайте одноразову допомогу перед виборами»

Своє бачення роботи депутата парламенту виклав на зустрічі 26 вересня з виборцями Форноша та Червеньова кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69 В’ячеслав Шутко.

Зокрема, він зазначив: «Депутат Верховної Ради – це не та людина, яка перед виборами роздає одноразову допомогу, а потім отримує п’ять років депутатських канікул. Ви обираєте людину, яка повинна п’ять років працювати на вашу громаду, залучати у ваше село програмні кошти та інвестиції. Настав час змінити своє ставлення до роботи нардепа».

У свою чергу ставлення до В’ячеслава Ласловича вже змінили мешканці багатьох населених пунктів. Будучи тільки кандидатом, він постійно вирішує проблеми, з якими звертаються до нього на зустрічах виборці. Кожного дня проводячи до 7-8 зустрічей, він ще встигає поїхати до Ужгорода та лобіювати наболілі питання свого округу у владних кабінетах.

Знаючи про це, виборці активно звертаються по допомогу. Мешканці Форноша, до прикладу, нарікають на дороги, незабезпеченість дошкільного закладу місцями. «Коли я їхав до вас, – пожартував В’ячеслав Ласлович, – два рази вже хотів повертатися назад. Але я дав собі слово – об’їду усі дороги на окрузі власною машиною, щоб я зміг розповісти в обласному центрі, що робиться у ваших селах. Зараз приходить дуже багато коштів на ремонт доріг, я переживаю, чи встигнемо усі адаптувати. Наскільки мені відомо, на дорогу від Дерцена до Форноша повинно бути спрямовано 60 тонн асфальту».

Жителі Червеньова також переймаються станом доріг. На жаль, кошти на ремонт – біля 75 тисяч гривень мають надійти тільки у листопаді. Сільський голова Іван Брижак бідкається, щоб не підвела погода: «Я знаю, що В’ячеслав Ласлович це питання пролобіює, гроші до нас прийдуть, аби тільки до того часу не залило дорогу. Ми вже замовили гусеничний грейдер і каток, щоб вирівняти дорогу».

Підсумовуючи свої виступи, В’ячеслав Шутко констатував: «Сьогодні перед вами мав стояти і звітувати той народний депутат, якого ви обирали. Але йому нема чого вам сказати – ви отримали від нього одноразову допомогу і все. Не повторюйте помилок. Підійдіть виважено до свого вибору».