У Мукачеві затримали нападників на охоронця готелю

Ще в листопаді минулого року до помешкання охоронця приватного готелю увірвались двоє чоловіків і погрожуючи вбивством вимагали від мешканця Мукачева гроші.

Того ж дня із цим повідомленням до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції звернувся 45-літній Михайло. Тоді ж потерпілий повідомив, що мав намір продати батьківську хату, про що знали колеги на роботі. Ймовірно, припускав потерпілий, родичі теж знали про це. Отож, хто саме міг на нього напасти за місцем проживання, він не здогадувався.

Тоді правоохоронці відпрацьовували різні версії: опитали родичів, сусідів, колег, та на слід злочинців одразу не вийшли. Майже через рік, наприкінці літа 2012 року працівники сектору карного розшуку Мукачівського МВ (з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району) старший о/у ст.лейтенант міліції Сергій Міклош, о/у ст.лейтенант Олександр Куриця під керівництвом начальника підполковника міліції Ярослава Товкана вийшли на зловмисників. Ними виявились двоє колишніх військовослужбовців, які до цього часу працювали на престижних роботах.

Проти всіх трьох учасників розбійного нападу порушено кримінальні справи, повідомив старший слідчий слідчого відділення Мукачівського МВ (з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району) капітан міліції Іван Немеш.

Обох братів – колишнього військового Віталія та його раніше судимого брата Юрія (котрий наразі перебуває у розшуку) притягнуто до відповідальності за ч.3 ст.187 «Розбій», за яку передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років. А Руслан, відповідатиме перед законом ще й як підбурювач до вчинення злочину.

Триває досудове слідство, повідомила “НЕДІЛІ” Наталія Машіко із Мукачівського МВ УМВС.

nedilya.net