Виборці почали самі організовувати зустрічі з В’ячеславом Шутком

Кожному політику приємно, коли про нього позитивно відгукуються виборці і хочуть зустрітися, щоб обговорити важливі для громади проблеми. Мешканці Чорного Потоку, що на Іршавщині, дізнавшись, що на території їх сільради, а саме в Будинку культури, проводить зустрічі з виборцями кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69 В’ячеслав Шутко, самі організували зустріч у сільській школі та запросили політика.

Незважаючи на щільний графік, адже того дня він мав 7 зустрічей, В’ячеслав Ласлович з задоволенням відгукнувся на запрошення. «Я у політиці всього два роки, – розповідає В. Шутко, – і дуже приємно вражений, що мене не тільки впізнають, запрошують, а й з цікавістю стежать за публікаціями у пресі про мене та мою діяльність. Наприклад, люди просять мене прокоментувати, як ставиться до участі у передвиборчих перегонах моя дружина, просять деталізувати мої коментарі у вже опублікованих інтерв’ю. Мені легко спілкуватися з людьми, бо у мене немає і не буде багажу невиконаних обіцянок».

Тож того дня, 27 вересня, Шутко зустрівся з громадами Локітя, Смологовиці, Крайньої Мартинки, Підгорного (усі села – Чорнопотоцької сільради Іршавського району), а також Кальника та Ракошина Мукачівського району.

Практично усюди тематика запитань одна й та сама: дороги, стан шкіл, садочків, ФАПів, відсутність робочих місць, питання церковних громад. Усі проблеми В’ячеслав Ласлович занотовував, особисто виїжджав на об’єкти. Ще до виборів він планує пролобіювати вирішення окремих у області.

Також В.Шутко дуже здивований заявами окремих політиків щодо того, що депутати-мажоритарники від Партії регіонів на своїх зустрічах відмовчуються, з якої вони партії. «Я відвідав уже біля 90 населених пунктів, – коментує він, – і у кожному наголошував, що я висунутий Партією регіонів. Але люди вже розуміють різницю між нардепом-списочником та мажоритарником. Якщо виборці вже самі запрошують мене на зустрічі, це визнання того факту, що їм потрібна конкретна людина, яка буде відстоювати інтереси простих закарпатців у Верховній Раді».