Кількасот танцюристів приїдуть до Ужгорода на конкурс «Падіюн – Євро-данс 2012»

«Падіюн» знову в епіцентрі танцювальних подій. Кількасот танцюристів уже вкотре приїдуть до Ужгорода аби позмагатися на танцмайданчику у конкурсі «ПАДІЮН – Євро-данс 2012».

Минулого року участь у конкурсі взяли представники з 18 областей України. Цього року організатори обіцяють не меншу кількість, відтак конкуренція буде чималою. Триденна програма насичена танцями, а також приїжджі гості зможуть насолодитися красою осіннього міста.

Відтак приїзд учасників запланований на 4 жовтня у першій половині дня, учасники відпочиватимуть та тренуватимуться за спеціальним графіком.

Уже 5 жовтня окрім репетицій о 15.00 відбудеться офіційне відкриття свята (концертний зал ПАДІЮНу). Під час концерту проходитиме власне і сама конкурсна програма.

Гості та члени журі оцінюватимуть роботу юних танцюристів, та робитимуть попередні висновки. А вже у суботу 6 жовтня запрошуємо всіх на динамічні майстер-класи. Можна і подивитися і долучитися. Професійні танцюристи допоможуть зробити перші «па» – легкими та ефектними. А вже о 15.00 відбудеться гала-концерт, під час якого присутні зможуть побачити найкращі номери та дізнатися імена переможців.

zakarpatpost.net