У неділю Закарпаття відзначатиме День бібліотек

У  Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф.Потушняка відбулися урочистості з нагоди Дня бібліотек.

Привітати працівників бібліотечної справи прийшов в.о. голови облдержадміністрації Іван Качур.

День бібліотек щорічно відзначають 30 вересня. Тож напередодні цього дня закарпатські бібліотекарі зібралися в Ужгороді, в обласній бібліотеці.

Іван Качур з працівниками бібліотек області

Вітаючи присутніх, Іван Качур відзначив:

– Обласна влада підтримує та сприяє розвитку освіти в області, зокрема, і бібліотечної справи. Працюємо над покращенням матеріально-технічної бази, поповненням фондів, створенням ефективної мережі бібліотек. Адже бібліотеки у духовному становленні людини залишаються незамінними. Тож нехай Ваша самовіддана і невтомна праця, високий професіоналізм і глибокі знання й надалі розвивають культуру, освіту і науку рідного краю.

За вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи в області, інформаційне обслуговування населення, високий професіоналізм та з нагоди Дня бібліотек було нагороджено почесною грамотою обласної адміністрації завідувача бібліотеки-філії села Ботар Виноградівської централізованої бібліотечної системи Терезію Гергель.

Також оголошено подяку голови облдержадміністрації завідувачу бібліотеки-філії села Дротинці Виноградівської централізованої бібліотечної системи Оксані Боглі, повідомили zakarpatpost.net у прес-центрі ОДА.