В Ужгороді відбудеться танцювальний «ПАДІЮН – Євро-данс 2012»

«ПАДІЮН» знову в епіцентрі танцювальних подій. Кількасот танцюристів уже вкотре приїдуть до Ужгорода аби позмагатися на танцмайданчику у конкурсі «ПАДІЮН – Євро-данс 2012».

Минулого року участь у конкурсі взяли представники з 18 областей України. Цього року організатори обіцяють не меншу кількість, відтак конкуренція буде чималою.

Триденна програма насичена танцями, а гості також зможуть насолодитися красою осіннього міста. Відтак приїзд учасників запланований на 4 жовтня у першій половині дня, учасники відпочиватимуть та тренуватимуться за спеціальним графіком.

Уже 5 жовтня окрім репетицій о 15.00 відбудеться офіційне відкриття свята (концертний зал ПАДІЮНу). Під час концерту проходитиме власне і сама конкурсна програма. Гості та члени журі оцінюватимуть роботу юних танцюристів та робитимуть попередні висновки. А вже у суботу 6 жовтня організатори запрошують всіх на динамічні майстер-класи. Можна і буде подивитися і долучитися. Професійні танцюристи допоможуть зробити перші «па» легкими та ефектними. А вже о 15.00 відбудеться гала-концерт, під час якого присутні зможуть побачити найкращі номери та дізнатися імена переможців.

Перед гала-концертом, о 14.00, відбудеться прес-конференція, на якій організатори фестивалю та головні переможці зустрінуться із представниками ЗМІ та радо розкажуть про цьогорічний  фест.