Працівники ДАІ Закарпатської області проводять профілактичні заходи на пасажирському автотранспорті

Окрім перевірок підприємств, які надають послуги з перевезення пасажирів автомобільним транспортом щодо дотримання ними правил і нормативів у сфері безпеки дорожнього руху, особлива увага приділяється проведенню роз’яснювальної роботи у трудових колективах даних підприємств.

Начальник УДАІ Закарпатської області Михайло Бойчук провів зустріч з перевізниками, які працюють на постійних автобусних маршрутах в місті Ужгороді та районі.

На зустрічі пасажироперевізникам було доведено стан аварійності, недоліки, які мають місце у діяльності пасажирського автотранспорту, роз’яснено необхідність виконання вимог законодавства України яке регламентує безпеку дорожнього руху. Також, керівник Державтоінспекції вислухав та взяв під особистий контроль вирішення проблемних питань з якими звернулися до нього перевізники.

Така практика зустрічей з керівництвом продовжуватиметься, оскільки, як зазначив Михайло Бойчук: «Ситуація з аварійністю на пасажирському транспорті в Закарпатті не є проблемною, і це в першу чергу завдяки постійній профілактичній роботі яка проводиться службою у даному напрямку».

Також зустріч з працівниками одного з автогосподарств міста Ужгорода провів заступник начальника УДАІ УМВС Юрій Вейкай. Він роз’яснив, що особливу увагу перевізники мають звертати на технічний стан автобусів та забезпечення необхідного режиму як праці так і відпочинку водіїв, адже саме від цього залежить безпека пасажирів та інших учасників дорожнього руху.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

zakarpatpost.net