У Підвиноградові планують звести школу для ромської громади

В обласній раді створено робочу групу, яка вивчатиме питання із щодо будівництва навчально-освітнього закладу для ромської національної спільноти у селі Підвиноградів. З відповідним клопотанням до керівництва обласної ради звернувся Підвиноградівський сільський голова Андрій Деяк.

Керівником робочої групи призначено Миколу Вегеша, голову постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізкультури і спорту, національних меншин та інформаційної політики. Також до групи увійшли: Василь Брензович, голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, Михайло Попович, керуючий справами виконавчого апарату облради, депутати обласної ради Юдіта Петеї, Шандор Мілован, Йосип Роман, Віталій Ящищак, Олег Любімов, голова Виноградівської райради, Володимир Гвоздьо, депутата Виноградівської райради від Підвиноградова та Андрій Деяк, Підвиноградівський сільський голова.

Робоча група вивчить та подасть на розгляд профільних комісій та голови обласної ради відповідні пропозиції. Про це  повідомили в прес-службі Закарпатської облради.