Володимир Приходько взяв участь у ефірі «Радіо Ера» ФМ

У  програмі «Радіо Ери» ФМ «Коло запитань» взяв участь заступник керівника краю Володимир Приходько. Учасники радіопрограми, а це представники прокуратури, митниці, прикордонники, науковці обговорили актуальні для області питання.
Вже вчетверте ефір програми «Коло запитань» проходить в Ужгороді. Це єдине радіопрограма в Україні, що працює по регіонах країни. Мета програми – обговорення регіональних проблем на всеукраїнському рівні.

Одним із основних питань ефіру стало викриття на території Закарпаття контрабандного тунелю, який з’єднував Україну та Словаччину. Тож учасники програми обговорили питання щодо поширення такого явища, як контрабанда у прикордонних областях і можливі шляхи боротьби із цим.

Зокрема Володимир Приходько зазначив:
– Наше завдання як влади, передусім, створювати робочі місця, піднімати рівень життя громадян, покращувати соціальний захист. Це дасть змогу співгромадянам не турбуватися про завтрашній день, заробляти гроші легально, а не діяти в обхід закону, організовуючи подібний «бізнес». Тому потрібно й надалі працювати над модернізацією економіки.

Прес-центр ОДА

zakarpatpost.net