В ужгородських маршрутних таксі знову завелися кишенькові злодії

В ужгородських маршрутних таксі, схоже, знову завелися кишенькові злодії, найімовірніше — гастролери з іншого міста чи області.

Працюють вони, як правило, зранку в час-пік, коли автобуси переповнені. В тисняві легше непомітно витягнути з кишені чи сумочки гаманець або мобільний телефон. Своїми жертвами «щипачі» зазвичай обирають жінок. А більшість крадіжок, як правило, стається на початку тижня.

Відразу кілька жительок міста, які їхали зранку в понеділок у переповнених маршрутках на роботу, стали жертвами спритних крадіїв. Від 28-річної ужгородки витягнули з сумочки мобільний телефон «Самсунг» вартістю 1300 гривень. 19-річна медсестра позбулася в маршрутці гаманця з грошима в сумі 450 гривень і трьома банківськими картками. Вкрали гаманець з 600 гривнями й водійським посвідченням і від жінки-підприємця з Мукачева, котра приїхала у справах до Ужгорода.

Жертвою злодія став і 18-річний студент університету, від якого в роздягальні факультету вкрали дорогий мобільний телефон «НТС» вартістю чотири з половиною тисячі гривень.

Всі потерпілі звернулися із заявами в міліцію й крадіїв розшукують. Але пам’ятайте, що під час проїзду в громадському транспорті, особливо в час-пік, гаманці й телефони краще тримати у внутрішніх кишенях одягу або в руці. Інакше вони можуть стати легкою поживою злодіїв.

zak-umvs.gov.ua