В Ужгороді за одну ніч вкрали 5 велосипедів

Не так давно ужгородські правоохоронці затримали в місті молоду парочку, хлопця й дівчину, котрі займалися викраденням велосипедів. Зловмисників притягають до кримінальної відповідальності. І от, схоже, в Ужгороді знову завелися «велосипедні» крадії.

Лише за одну ніч з 7 на 8 жовтня в місті поцупили аж п’ять велосипедів, всі з дорогих моделей іноземного виробництва.

Так, з підсобного приміщення будинку ужгородки невідомі зловмисники шляхом підбору ключа до замка викрали два велосипеди марок «Камачо» і «5 Авеню» вартістю шість тисяч гривень. Велосипед «Еспіро» вартістю 1600 гривень тієї ж ночі викрали з підсобки 26-річного ужгородця.

Інший житель міста не виявив зранку в підсобці свого велосипеда марки «Ардіс». А від 27-річної ужгородки вкрали велосипед «Меріда». Окрім того, тієї ж ночі вкрали ще й три дитячі візочки…

Що цікаво, жертвами нічних крадіїв стали виключно жителі багатоповерхівок на пр. Свободи, й у всіх цих випадках злодії підбирали ключі до дверей підсобних приміщень. Все це наштовхує на думку, що тут працювала одна й та ж злодійська група. Розшуком крадіїв займається міліція.

Водночас правоохоронці закликають громадян й самим подбати про збереження власних цінностей. Якщо у вас на дверях під’їзду немає кодового замка, то варто його встановити. Подбайте також про надійні двері й замок на своїх підсобних приміщеннях, де зберігаються велосипеди, дитячі візочки й інші товарно-матеріальні цінності. А самих злодюг рано чи пізно обов’язково впіймають і засудять!

zak-umvs.gov.ua