У Москві у страшній аварії загинула російська актриса Марина Голуб

Актриса і телеведуча Марина Голуб загинула в ДТП у Москві минулої ночі. Інформацію про смерть підтвердили в департаменті охорони здоров’я Москви.

За даними департаменту, ДТП сталось опівночі на перетині проспекту Вернадського і вулиці Лобачевського. “В цій аварії загинули М.Голуб і чоловік, особа якого зараз встановлюється”, – сказали в департаменті. Лікарі також відзначили, що виклик на станцію швидкої допомоги надійшов від перехожого.

“Бригада медиків прибула на місце ДТП з 7-ї підстанції “Швидкої допомоги” через шість хвилин”, – відзначили в департаменті. Раніше джерело в правоохоронних органах повідомило, що учасниками аварії стали чотири автомобілі – Hyundai, КІА, “Лада” і Cadillac.

Водій автомобіля, який у ніч на середу підвозив відому актрису Марину Голуб і потрапив у ДТП, був позбавлений водійських прав, повідомили в прес-службі столичного главку МВС.

“Голуб зловила приватного перевізника, який був позбавлений водійських прав. Однак, за попередніми даними, не він став винуватцем аварії”, – сказав співрозмовник.

Він додав, що водій Cadillac проїхав на червоний сигнал світлофора і врізався в Hyundai, де їхала Голуб. За словами співрозмовника, водій Cadillac неодноразово порушував правила дорожнього руху.

tsn.ua