Вирішувати проблеми громади можна, будучи і просто кандидатом. Було би бажання…

В’ячеслав Шутко, кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69, продовжує зустрічі з громадами сіл та трудовими колективами. 9 жовтня він виступив перед працівниками Заводу залізобетонних виробів, а також побував у селах Яблунів та Пістрялово Мукачівського району.

 На заводі залізобетонних виробів працівники, вочевидь, настільки розчарувалися у нинішніх депутатах Верховної Ради, що вже їм не вірять:

– Ви усі приходите сюди перед виборами, обіцяєте, розповідаєте, які ви файні, а потім зникаєте, а у нас життя не змінюється.

– Ви знаєте, я йду до Верховної Ради, як мажоритарник, – відповів В’ячеслав Шутко, – тому відповідатиму перед вами за свої слова своїм іменем, яким я дуже дорожу. Якщо хтось роздасть вам перед виборами одноразову допомогу, потім буде відбивати свої гроші, а не перейматися вашими проблемами. А я маю плани і велике бажання наступні 5 років працювати на громаду.

У селі Яблунів люди стурбовані проблемою поганих доріг та загальним станом інфраструктури:

– Вуличного освітлення у нас не було ніколи, – розповідає голова сільради Марія Лендєл. – При цьому, є добрі бетонні опори, треба лише ліхтарі встановити. Загальна протяжність Яблунева та Новоселиці – 8,5 кілометрів. Тобто поле для роботи чимале.

В’ячеслав Ласлович пообіцяв взяти це питання на контроль, відзначивши, що для початку селянам необхідна технічна документація, а вже потім думати про безпосередні роботи.

Мешканці Пістрялова занепокоєні тим, що у селі не працює програма «Питна вода». Частково водопровід по селу проведений, але потреби людей ростуть.

Окрім того 70% мешканців села працює в Мукачеві, а маршруток не вистачає:

– Ми писали заявку про потребу у 9-ти маршрутах на день, – розповідає сільський голова, – на сьогодні працюють тільки сім. До того ж, подейкують, що збираються знімати ще два.

В’ячеслав Шутко запевнив, що вже наступного тижня мешканці Яблунева та Пістрялова будуть знати, у які строки можуть бути виконані їхні прохання:

– Я переконаний, що мені вдасться вирішити багато чого навіть будучи кандидатом, бо я є представником партії, яка справді працює для людей.

  Прес-служба кандидата у народні депутати України