На Закарпатті львів’янин продавав вібромасажери з наркотиками

Правоохоронці відділу з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міського відділу міліції (зобслуговування м.Мукачева та Мукачівського району) в ході проведення контрольної закупівлі у 20 –річного мешканця Львівщини вилучили психотропну речовину – амфетамін та марихуану.

Близько опівночі в одному з нічних барів м.Мукачева працівниками сектору БНОН Мукачівського МВ спільно з колегами обласного управління  було затримано молодика, який збув  наркотичні засоби на суму 400 грн.

Як пізніше розповів львів`янин, до Мукачева він приїхав півтори роки тому. На території області він працював як представник львівської фірми з продажу вібромасажерів. Так, місяць за місяцем, він потоваришував  з багатьма мукачівцями і на Львівщину вирішив не повертатись. Згодом підприємства  з вібромасажерами не стало, а винаймати квартиру довелось і надалі. Тому хлопець вирішив швидко, хоч і незаконно розбагатіти на продажеві наркотиків.

Окрім того, в ході досудового слідства з`ясувалось, що за ним «тягнеться» шлейф злочинів, які вдалось довести правоохоронцям.  Так, проти спритного юнака вже порушено три кримінальні справи за вчинення крадіжок на території області. На Перечинщині він вкрав дорогий мобільний телефон, в Свалявському та Мукачівському районах – гроші та цифровий фотоапарат. За останню витівку юнака правоохоронці порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), санкцією якої передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Про це  повідомила Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС.