Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців у Чопській митниці

Перелік вакантних посад*:

 

  1. Старший інспектор відділу дізнання та провадження у справах про порушення митних правил служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  2. Головний інспектор оперативного відділу служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  3. Старший інспектор оперативного відділу служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил
  4. Старший інспектор-кінолог відділу боротьби з незаконним переміщенням наркотиків та зброї служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил
  5. Інспектор-кінолог відділу боротьби з незаконним переміщенням наркотиків та зброї служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил
  6. Головний інспектор сектору фінансового планування, штатного регулювання та оплати праці відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  7. Провідний інспектор сектору розвитку та експлуатації митних об’єктів господарсько-експлуатаційного відділу
  8. Головний спеціаліст – юрисконсульт відділу правового забезпечення
  9. Головний інспектор відділу митного аудиту (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  10. Провідний інспектор відділу організації митного контролю (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  11. Інспектор сектору контролю за переміщенням товарів відділу організації митного контролю (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  12. Інспектор відділу митного оформлення  № 1 митного поста «Чоп-залізничний»
  13. Старший інспектор відділу митного оформлення  № 1 митного поста «Чоп-залізничний» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  14. Головний інспектор відділу митного оформлення  № 2 митного поста «Чоп-залізничний» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  15. Інспектор відділу митного оформлення  № 2 митного поста «Чоп-залізничний»
  16. Інспектор відділу митного оформлення  № 2 митного поста «Чоп-залізничний»
  17. Головний інспектор відділу митного оформлення  № 3 митного поста «Чоп-залізничний» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  18. Інспектор відділу митного оформлення  № 4 митного поста «Чоп-залізничний»
  19. Інспектор відділу митного оформлення  № 1 митного поста «Ужгород»
  20. Інспектор відділу митного оформлення  № 2 митного поста «Ужгород»
  21. Головний інспектор відділу митного оформлення № 3 митного поста «Ужгород» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  22. Старший інспектор митного поста «Виноградів» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  23. Інспектор митного поста «Виноградів»
  24. Інспектор митного поста «Виноградів»
  25. Інспектор митного поста «Ужгород-вантажний»  (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  26. Старший інспектор сектору митного оформлення № 2 (Чоп) митного поста «Ужгород-вантажний» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  27. Старший інспектор митного поста «Мукачево» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  28.  Інспектор митного поста «Тячів»
  29. Інспектор митного поста «Тячів» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  30. Старший інспектор митного поста «Малий Березний» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  31. Інспектор митного поста «Батєве» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  32. Інспектор сектору митного оформлення № 1 митного поста «Лужанка»
  33. Старший інспектор сектору митного оформлення № 4 митного поста «Лужанка»
  34. Інспектор митного поста «Вилок»
  35. Старший інспектор сектору митного оформлення № 4 митного поста «Дякове» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника)
  36. Інспектор сектору митного оформлення № 4 митного поста «Дякове»
  37. Інспектор сектору митного оформлення № 5 (залізничний) митного поста «Дякове»

 Іспит та відбір кандидатів на заміщення зазначених вакантних посад буде проводитись Конкурсною комісією Державної митної служби України за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 11г.

*додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом кадрової роботи за телефоном (0312) 71-18-19 ;

 Основні вимоги до кандидатів

Старший інспектор оперативного відділу служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил, старший інспектор – кінолог відділу боротьби з незаконним переміщенням наркотиків та зброї служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил; Старший інспектор відділу дізнання та провадження у справах про порушення митних правил служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника): повна або базова вища освіта відповідного напрямку підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста.

Інспектор-кінолог відділу боротьби з незаконним переміщенням наркотиків та зброї служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил: повна або базова вища освіта відповідного напрямку підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста.

Головний інспектор оперативного відділу служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника): повна вища освіта відповідного напряму підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом у митних органах на посаді провідного інспектора або провідного спеціаліста не менше 1 року чи на посадах нижчого рівня не менше 2 років, або стаж роботи за фахом інших видах економічної діяльності не менше 3 років.

Головний інспектор сектору фінансового планування, штатного регулювання та оплати праці відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника): повна вища освіта відповідного напряму підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом у митних органах на посаді провідного  інспектора або провідного спеціаліста не менше 1 року чи на посадах нижчого рівня не менше 2 років, або стаж роботи за фахом інших видах економічної діяльності не менше 3 років.

Провідний інспектор сектору розвитку та експлуатації митних об’єктів господарсько-експлуатаційного відділу: повна вища освіта відповідного напряму підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом у митних органах на посадах нижчого рівня не менше 1 років або стаж роботи за фахом інших видах економічної діяльності не менше 2 років.

Головний спеціаліст – юрисконсульт відділу правового забезпечення: повна вища освіта юридичного напряму підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра. Стаж роботи за фахом у митних органах на посаді провідного  інспектора або провідного спеціаліста не менше 1 року або провідного спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших видах економічної діяльності не менше 3 років.

Головний інспектор відділу митного аудиту (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника): повна вища освіта відповідного напряму підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом у митних органах на посаді провідного  інспектора або провідного спеціаліста не менше 1 року чи на посадах нижчого рівня не менше 2 років, або стаж роботи за фахом інших видах економічної діяльності не менше 3 років.

Провідний інспектор відділу організації митного контролю (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника): повна вища освіта відповідного напряму підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом у митних органах на посадах нижчого рівня не менше 1 років або стаж роботи за фахом інших видах економічної діяльності не менше 2 років.

Головний інспектор відділу митного оформлення  № 2 митного поста «Чоп-залізничний» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника); Головний інспектор відділу митного оформлення  № 3 митного поста «Чоп-залізничний» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника); Головний інспектор відділу митного оформлення  № 3 митного поста «Ужгород» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника): повна вища освіта відповідного напряму підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом у митних органах на посаді провідного  інспектора або провідного спеціаліста не менше 1 року чи на посадах нижчого рівня не менше 2 років, або стаж роботи за фахом інших видах економічної діяльності не менше 3 років.

Інспектор сектору контролю за переміщенням товарів відділу організації митного контролю (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника); Інспектор відділу митного оформлення  № 1 митного поста «Чоп-залізничний»; Старший інспектор відділу митного оформлення  № 1 митного поста «Чоп-залізничний» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника); Інспектор відділу митного оформлення  № 2 митного поста «Чоп-залізничний»; Інспектор відділу митного оформлення  № 2 митного поста «Чоп-залізничний»; Інспектор відділу митного оформлення  № 4 митного поста «Чоп-залізничний»; Інспектор відділу митного оформлення  № 1 митного поста «Ужгород»; Інспектор відділу митного оформлення  № 2 митного поста «Ужгород»; Старший інспектор митного поста «Виноградів» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника); Інспектор митного поста «Виноградів»; Інспектор митного поста «Виноградів»; Інспектор митного поста «Ужгород-вантажний»  (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника); Старший інспектор сектору митного оформлення № 2 (Чоп) митного поста «Ужгород-вантажний» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника); Старший інспектор митного поста «Мукачево» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника); Інспектор митного поста «Тячів»; Інспектор митного поста «Тячів» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника); Старший інспектор митного поста «Малий Березний» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника); Інспектор митного поста «Батєве» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника); Інспектор сектору митного оформлення № 1 митного поста «Лужанка»; Старший інспектор сектору митного оформлення № 4 митного поста «Лужанка»; Інспектор митного поста «Вилок»; Старший інспектор сектору митного оформлення № 4 митного поста «Дякове» (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника); Інспектор сектору митного оформлення № 4 митного поста «Дякове»; Інспектор сектору митного оформлення № 5  (залізничний) митного поста «Дякове»: повна або базова вища освіта відповідного напрямку підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста.

 

Термін прийняття документів – протягом 30 календарних днів із часу виходу оголошення про проведення конкурсу.

 

ЧОПСЬКА МИТНИЦЯ (адреса: 89500,  Закарпатська обл., м. Чоп, пл. Європейська, 7,

телефони: (0312) 71-19-98,    факс: (0312) 71-13-45)