У Хусті затримано п’яного водія маршрутки, який перевозив людей на табуретках

Сьогодні, близько 10-ї години, працівниками Державтоінспекції Закарпаття при проведенні профілактичних заходів на пасажирському автотранспорті у місті Хуст було зупинено мікроавтобус «Mercedes Vito» під керуванням 57-річного місцевого жителя. 

На момент зупинки в автобусі перебувало 15 пасажирів, хоча ні технічні характеристики даного транспортного засобу ні наявність відповідної категорії у посвідчені водія не дозволяли перевозити водію більше 7-ми пасажирів.

Та власник автомобіля вийшов з даної ситуації поставивши у салоні… звичайні дерев’яні табуретки. Звісно про страховий поліс та ліцензію на надання послуг перевезення пасажирів навіть і не йшлося.

Крім того, інспектори ДАІ не могли не помітити явні ознаки у водія алкогольного сп’яніння, що підтвердили показники алкотестера «Drager», хоча і він сам не заперечував проти цього факту та пояснив, що перебуває в такому стані після дня народження товариша.

Звісно, працівники Державтоінспекції не дозволили водію продовжувати рух, але похвилювались про безпечну доставку пасажирів до місця призначення. Про це  повідомили в УДАІ УМВС України в Закарпатській області.