В’ячеслав Шутко: «Підняття пенсійного віку – вимога МВФ»

На зустрічах кандидата у народні депутати України від Партії регіонів по округу №69 В’ячеслава Шутка з трудовими колективами Мукачева переважно мова йде про загальнодержавну політику, а не проблематику міста.

Так було і в Мукачівському управлінні по експлуатації газового господарства та на підприємстві «Натурпродукт».

Звичайно, одним з найважливіших питань для працівників є підняття пенсійного віку.

«Я цікавився цим питанням, – розповів В’ячеслав Ласлович. – Воно лобіюється Міжнародним Валютним Фондом, вже багато європейських країн підняли планку віку виходу на пенсію до 65 років, причому і для чоловіків, і для жінок. Це пов’язується з тим, що на Україні поступово збільшується середня тривалість життя. Але основною причиною все таки є отриманий попередньою владою кредит МВФ, де однією з умов було прописано підняття пенсійного віку. Сподіваюсь, що наша партія за результатами цих виборів сформує більшість у парламенті, і завдяки командній роботі ми зможемо вийти з залежності від МВФ. Тільки тоді питання підняття пенсійного віку може бути переглянутим».

Нагадаємо, що за два місяці передвиборчої агітації В’ячеслав Шутко побував у кожному, навіть найменшому, селі округу №69, а їх усього нараховується рівно 100. Тепер кандидат зустрічається з трудовими колективами та мешканцями мікрорайонів у своєму рідному місті – Мукачеві.

zakarpatpost.net