Керівника “Хустдержспецлісгосп” викрили на одержанні хабара у 1000 доларів США

За цю суму чиновник обіцяв укласти з останнім договір-підряду на розробку лісосіки Вишківського лісництва, що у Хустському районі.

Прокуратурою Закарпатської області порушено кримінальну справу стосовно виконуючого обов’язки директора філії “Хустдержспецлісгосп” головного державного спеціалізованого лісогосподарського агропромислового підприємства “Закарпатагроліс” за фактом одержання 1000 дол. США хабара (ч.3 ст.368 КК України – карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.)

Встановлено, що на початку жовтня року виконувач обов’язки директора філії „Хустдержспецлісгосп” ГУДСЛАП „Закарпатагроліс”, у приміщенні кафе в місті Ужгороді, вимагав та одержав від закарпатця хабар в розмірі 1000 доларів США.

За цю суму чиновник обіцяв укласти з останнім договір-підряду на розробку лісосіки Вишківського лісництва, що у Хустському районі. Та довести справу до кінця завадили правоохоронці, котрі викрили його «на гарячому», повідомили zakarpatpost.net у прес-службі прокуратури Закарпатської області.