В Ужгороді оприлюднили останні соціологічні рейтинги мажоритарників

По Ужгороду і району лідирує “регіонал” Василь Ковач. Про це сьогодні, 17 жовтня, повідомив голова Асоціації соціологів Закарпаття Олександр Пелін у прес-центрі газети «НЕДІЛЯ».

За його словами, на виборах народних депутатів України по одномандатному виборчому округу №68 (ужгородському) наразі лідирує кандидат від Партії регіонів Василь Ковач. Він має підтримку 20,6% згідно соціологічного опитування.

На другому місці, згідно опитування, Сергій Ратушняк, який має 17,6%. За нього готові голосувати переважно представники середнього віку.

О. Пелін відзначив, що В. Ковача більше підтримують в Ужгородському районі, у тому числі в угорськомовних селах. Саме через це нині він випереджає С. Ратушняка, який, в основному, має відчутну підтримку в Ужгороді.

На третьому Ростислав Буланов – 14,3%. Трохи відстає від нього Павло Чучка – 14%.

За словами О. Пеліна, у Чучки нема стільки підтримки, як йому малюють деякі соціологічні рейтинги. Крім того, чимало відсотків йому додало зняття на його користь Володимира Смоланки.

У Андрія Сербайла – 12,3%, Миколи Жолтані – 8%, Василя Брензовича – 2,3%, Вікторії Казьмірової – 2,3%.

За словами О. Пеліна, статистична похибка його опитування складає 1,4.

Нагадаємо, що із четверга, згідно закону, і аж до закінчення голосування, оприлюднювати соціологічні рейтинги кандидатів і партій заборонено.

viza.uz.ua