Янукович нагадав міністрам, що їхні посади не довічні

Президент Віктор Янукович розповів міністрам, що знає, як вони у вівторок дзвонили народним депутатам, щоб ті не голосували за деякі законопроекти.

Про це він сказав під час засідання Комітету з економічних реформ, на якому присутні представники всіх міністерств, віце-прем’єри та інші високопосадовці, повідомляє gazeta.ua

“Я знаю, як ви інколи гальмуєте прийняття в парламенті тих чи інших законів. Як ви працюєте з комітетами. Дійде черга і до вас. Я все знаю. Я працюю із комітетами також. Тільки не розумію, навіщо це вам потрібно. Чи ви думаєте, що це крісло, яке ви отримали, воно довічне? І в мене терпіння закінчиться колись”, – сказав Янукович.

Президент додав, що дивився вчора, як приймалися шість законів по адмінреформі. “Скільки було метушні. І ті, хто засвітився там з міністрів, вони в мене тут”, – вдарив він кулаком по столу, де лежала тека з документами.

Після цього президент додав, що мав розмову із деякими народними депутатами, які врешті-решт його зрозуміли.

“Не грайтеся з цими питаннями, погано завершиться. Ми прийняли вчора ці закони. Півтора роки вони провалялися у парламенті. Півроку тому прийняли у першому читанні, а вчора, коли були включені у порядок денний, намагалися їх зняти. Потім, коли залишили в порядку денному, почали бомбити з усіх сторін депутатів, щоб не голосували. Дограєтеся”, – наголосив Янукович.

tsn.ua