Мешканці Росвигова просять В’ячеслава Шутка допомогти із ремонтом під’їздів

16 жовтня кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69 В’ячеслав Шутко провів зустріч із виборцями у Росвигові, на бульварі Гойди.

Виклавши громаді своє бачення роботи депутата Верховної Ради, В’ячеслав Ласлович поцікавився проблемними питаннями, які турбують мешканців Росвигова.

– Я п’ять років займався підприємницькою діяльністю за кордоном, – розповідає молодий чоловік, – але вирішив повернутися додому, до сім’ї, і розпочати власну справу у рідному Мукачеві. Але той податковий та адміністративний тиск, з яким я зіштовхнувся, не дає змоги мені стати на ноги. Мені хочеться жити, працювати і платити податки у рідному Закарпатті, а не за кордоном. Але молодим підприємцям тут дуже важко….

– Я знаю про те, що за кордоном діють податкові канікули для підприємців-початківців, – розповів В’ячеслав Шутко. – Відповідна програма зараз готується в уряді, згідно з нею, молодь, яка хоче розпочати власну справу, на три роки буде звільнятися від сплати податків. Думаю, що це не тільки заохотить молодих людей працювати на себе, а й поверне додому тих, хто змушений шукати щастя в інших країнах.

Мешканців будинку на бульварі Гойди турбує стан під’їздів. Про це теж йшлося на зустрічі з В.Шутком.

– Багатоповерхівки повинна обслуговувати міська влада, – відповів політик. – Якби ті дев’ять народних обранців, яких ви обрали і ні разу за п’ять років не бачили, займалися своєю справою, у міський бюджет надходили би кошти по різним програмам. І якби окремі особи, котрі нині «кришують» мукачівську міську владу, перестали це робити і допустили до керма нормальних фахівців і управлінців, то у вас не було б зараз такої проблеми. Як і багатьох інших. Грошей би вистачало і на ремонт доріг, і на комунальне господарство, і на цілодобове водопостачання, і не було би піврічних заборгованостей по зарплаті, як, наприклад, сьогодні на «Водоканалі». Але, на жаль, люди звикли, що перед виборами їм побілять під’їзд, роздадуть одноразову допомогу, наобіцяють манну небесну і зникнуть на п’ять років. 28 жовтня вам здавати екзамен: або ви знову оберете одноразову допомогу, або депутата, який 5 років буде працювати на вашу громаду.

Прес-служба кандидата у народні депутати України