На Закарпатті чоловік вчительки зґвалтував її учня

11 жовтня до Ужгородської міліції звернувся за допомогою майстер Ужгородського професійного ліцею № 19, з проханням розшукати 15-річного учня, який зник 8 жовтня. Наступного дня, не знайшовши першокурсника, правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом умисного вбивства. У ході розслідування даної справи, 16 жовтня неповнолітнього таки знайшли.

У ході розмови з правоохоронцями, у присутності психолога та представника піклувальника,  хлопець  заявив про те, що 40-річний чоловік його вчительки неодноразово примушував до вступу із ним у статеві відносини неприроднім способом.

Відтак, 17 жовтня слідчим відділом Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області порушено кримінальну справу стосовно 40-річного закарпатця за фактом задоволення ним статевої пристрасті неприродним способом щодо неповнолітнього (за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 153 КК України – карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років). 

Призначено судово-медичну експертизу щодо наявності у хлопця тілесних ушкоджень.

Як повідомив прокурор міста Ужгород Іван Штефанюк, чоловіка, який скривдив підлітка вже знайдено, доставлено до міськвідділу міліції та затримано в порядку ст.. 115 КПК Украъни.

Підозрюваний написав щиросердечне зізнання про скоєне. Прокуратура тримає на контролі хід подальших слідчих дій, – повідомили  в прес-службі прокуратури Закарпатської області.