В’ячеслав Шутко: “Кожен депутат повинен робити щось для молоді”

Розважальна програма для дітей та молоді була проведена «Молодими регіонами» та за сприяння кандидата у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69 В’ячеслава Шутка на майданчику у Росвигові, що у місті над Латорицею. Гостей розважав DJ Creative, команда КВН та чимало відомих у місті молодих виконавців.

 

Для дітей провели численні спортивні конкурси, переможці яких, звичайно ж, отримали солодкі призи. Після усіх виступів почалася дискотека, яка продовжувалась до 20.00. Ніхто не хотів розходитися, але гучна музика почала турбувати старше покоління, тому було прийнято рішення для першого разу задовольнитись цим часом.

Кандидат у народні депутати В’ячеслав Шутко побував на Чемпіонаті області з осіннього легкоатлетичного кросу

– Одна з головних тез моєї програми, – прокоментував В’ячеслав Ласлович, – забрати молодь з вулиць на спортивні майданчики. Дивлячись на щасливі обличчя дітей, які змагались, танцювали, стрибали, я переконався, що саме цього хоче підростаюче покоління. Кажуть, такого дитячого свята в Росвигові ще не було, і це, насправді, прикро. Проведення такого заходу практично нічого не коштує, а скільки радості приносить дітям! Невже за стільки років міська влада не могла зробити щось подібне? Якби кожен депутат долучився до такого роду заходів, вони проходили би щотижня.

Того ж дня кандидат у народні депутати В’ячеслав Шутко побував ще на одному заході – Чемпіонаті Закарпатської області з осіннього легкоатлетичного кросу, де брали участь спортсмени з різних районів Закарпаття.

У своєму виступі молодий політик з приємністю зазначив, що мукачівські спортсмени є досить сильними, пообіцяв всіляку підтримку та побажав успіхів і нових спортивних досягнень.

Прес-служба кандидата у народні депутати України

zakarpatpost.net