Закарпатська родина розпиляла на частини рідну бабусю, згодувавши тіло собакам

На Закарпатті за жорстоке вбивство рідної бабусі в липні минулого року суд засудив 14-річного онука покійної до 8 років позбавлення волі, а його 38-річну мати, за те, що не надала допомогу постраждалій, до 2 років.

Про це повідомили unn.com.ua у прес-службі УМВС України в Закарпатській області.

Так, у минулому році неповнолітній в черговий раз вимагав від бабусі грошей, адже жили всі троє на її пенсію. Але бабуся відмовила йому. Між ними виникла суперечка, після чого хлопець почав ображати бабусю і вдарив кулаком у груди. Потім вибіг надвір, схопив камінь і забив її до смерті. Коли в будинок зайшла його мати і побачила скривавлену жінку на ліжку, яка ще була жива, навіть не кинулася на допомогу, залишивши її вмирати.

Пізніше жінка пояснить це спробою врятувати сина від правосуддя. Щоб сховати тіло, у жінки спочатку виникла ідея зварити тіло матері і згодувати собакам. Але великої ємності в будинку не знайшлося, тому вирішили пилкою розпиляти і винести тіло за село.

Так, 14-річний онук тримав тіло бабусі, а дочка Галина пиляла. Вночі, щоб легше було нести, частину останків матері Галина кинула собакам, а решту разом з сином завантажили на візок і відвезли, викинувши в 10 км від села в річку. Коли вода в річці впала, останки тіла знайшов перехожий і повідомив у міліцію. Мати з сином заплуталися, даючи свідчення, і згодом зізналися у скоєному.

tsn.ua