Медикам Ужгорода подарували нову форму вартістю 282,5 тис грн

У понеділок, 22 жовтня, працівники Ужгородської міської станції швидкої допомоги отримали нові комплекти робочого одягу. Вручав медикам сучасну форму начальник обласного управління охорони здоров’я Роман Шніцер.

Комплекти робочого одягу було закуплено згідно з дорученням голови облдержадміністрації про забезпечення відповідною формою працівників бригад швидкої дороги та відповідно до регіональної Програми зміцнення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я області.

Так, за кошти обласного бюджету цьогоріч було закуплено 289 комплектів на загальну суму 282,5 тис. грн. Форму, окрім працівників Ужгородської станції швидкої допомоги, отримають у відділеннях швидкої медичної допомоги Ужгородського, Перечинської та Великоберезнянського районів. Про це  повідомили в прес-центрі Закарпатської ОДА.

– Цьогоріч 4 відділення швидкої допомоги будуть повністю забезпечені новою формою. Такий одяг дуже  важливий для роботи медиків, адже їм часто доводиться працювати у складних умовах. Один комплект – це зимовий, демісезонний, літній костюми, плащ-накидка, сигнальних жилет, – розповів Роман Шніцер. – З наступного року будемо працювати над тим, аби у всіх відділення швидкої допомоги області були нові робочі форми.