Мешканці Мукачева хочуть змін

Минулими вихідними кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69 В’ячеслав Шутко провів ряд зустрічей з мешканцями мікрорайонів Мукачева, зокрема, у Росвигові, Пентагоні та Черьомушках.
На усіх зустрічах виборці активно спілкувалися з кандидатом, ставили питання, скаржились на нинішню міську владу за доведене до катастрофічного стану комунальне господарство, адже у мікрорайонах відсутні дитячі майданчики, вуличне освітлення, дороги та тротуари. Практично у всіх багатоповерхівках, окрім окремих у Росвигові, вже десятки років не проводився ремонт, підвали – в антисанітарному стані, дахи протікають, відсутнє сходове освітлення.

Не до кінця була проведена підготовка до переходу квартир мешканців міста на індивідуальне опалення, через що багато малозабезпечених категорій мешканців не змогли встановити «автономку» та мусять грітися неефективними радіаторами та конвекторами.

– Порядок у мікрорайонах може бути наведений тільки завдяки плідній співпраці депутатів різних рівнів, від міського до народного, – прокоментував В’ячеслав Ласлович. – У нас склалась така ситуація, що депутати, отримавши на виборах ваші голоси за одноразову допомогу, зникають на п’ять років. У кожному мікрорайоні я питаюся людей, чи знаєте ви свого депутата – і відповідь всюди одна – не знаємо, не бачили. Як вони можуть відстоювати ваші інтереси, якщо вони не бувають у мікрорайонах, звідки обрані, не бачать реальної картини, не спілкуються з громадою?

Я вважаю, що депутат будь-якого рівня, чи-то сільський, чи міський, чи депутат Верховної Ради повинен систематично зустрічатися з громадою, яка його обрала. І на своєму рівні лобіювати інтереси мешканців. Сьогодні перед вами знову стоїть непросте завдання – обрати одноразову допомогу, або п’ять років роботи депутата. Я йду до Верховної Ради, щоб спрямувати на Закарпаття кошти з Києва на ремонт доріг, багатоповерхівок, шкіл та садочків. Політична сила, яку я представляю, сьогодні при владі, тому мені це буде зробити легше, ніж депутатам-опозиціонерам. Гроші у держави є, але до сьогодні не було ще на Закарпатті депутата, який би хотів «затягнути» їх сюди, у Мукачево, в інші населені пункти нашого чудового краю. 28 жовтня усім нам здавати важливий іспит на політичну свідомість. Сподіваюсь, ви оберете ту людину, яка хоче щось зробити для вас, за якою немає багажу порожніх обіцянок.

Прес-служба кандидата у народні депутати України

zakarpatpost.net