На Тячівщині кандидат-“регіонал” програв суд з районною газетою

Нещодавно кандидат у народні депутати від 72 округу, Михайло Шелевер подав позов до суду на тячівську районну газету «Дружба ».

Кілька днів тому, друковане видання офіційно відмовило кандидату в друку двох матеріалів. Діючий голова РДА та кандидат до парламенту подавав неправдиве звернення про свого опонента Василя Петьовку.

Звернення містило фальшиву інформацію та необґрунтовані наклепи. Тому газета «Дружба» мала повне право не розміщати такий матеріал на шпальтах. Після подання офіційної відмови Михайло Шелевер одразу подав на газету до Тячівського суду.

Після розгляду справи, суд прийняв рішення відмовити у позові й визнати дії районки правомірними.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Редактор газети «Дружби» Фіцай Ольга запевняє : «Ми діяли згідно з чинним законодавством, керуючись статтею 74 закону «Про вибори народних депутатів України». Офіційну відмову підписали штатні журналісти нашої газети, адже відповідальність за неправдиву інформацію лягає на увесь колектив. Натомість, автори від пана Шелевера і керівник його прес-служби не хотіли вникати у ситуацію, або ж не досконало знають закон».

Люди кажуть, що замість того, аби «тягатися» судами, варто думати про свої обов’язки, як голови райдержадміністрації. Опитавши місцеве населення, виявилося, що після цього ганебного випадку, рейтинг кандидата вочевидь впаде і суттєво позначиться в день виборів 28 жовтня.

zakarpattya.net.ua