Ряди Чопської митниці поповнили нові працівники

Цими днями штатна чисельність Чопської митниці поповнилася ще 9 новими працівниками, які нещодавно пройшли конкурсну комісію в Державній митній службі України та наказом Голови ДМСУ прийняті на відповідні посади у різні підрозділи.

За участю керівного складу митної установи відбулася урочисте прийняття присяги державного службовця кожним новоприйнятим працівником.

Після цього керівник митниці Олександр Похилько разом з начальником відділу кадрової роботи Вадимом Симчерою провели бесіду з  молодими спеціалістами та розповіли передусім, що за кожним з них закріплено фахівців з митної справи, які навчатимуть усім азам дуже відповідальної професії для проходження в подальшому атестації.

Лише потім їх допускатимуть самостійно здійснювати митний контроль та оформлення товарiв, що перемiщуються через митний кордон України, та інші функціональні обов’язки. Особливу увагу присутніх Олександр Іванович звернув на обов’язкове дотримання етики державного службовця, толерантне відношення до громадян, щоденний охайний вигляд та сумлінне виконання своїх посадових обов’язків.

Також митний генерал розповів новачкам про пріоритети, визначені митною службою, спрямовані на максимальне спрощення та вдосконалення митних процедур, активну співпрацю з підприємствами, які чесно здійснюють зовнішньоекономічну діяльність.

Насамкінець головний митник Закарпаття побажав підопічним успіхів у набутті професійних навичок, кар’єрного зросту та стояти на захисті економічних інтересів держави.

Нагадаємо, що 11 жовтня Чопська митниця оголосила новий конкурс на заміщення 37 вакантних посад, з переліком та вимоги до яких можна ознайомитися на офіційному сайті митної установи customs.uz.ua у рубриці «Вакансії».

Вікторія Сенгетовська, прес-секретар Чопської митниці

zakarpatpost.net